.
News Image

Zwitsers meisje in bed van Louis Flion

Is er meer aan de hand?


Sinds het begin van vorige week is er een Zwitsers meisje ingetrokken bij Louis Flion. Meer nog, ze zou het bed van de 20-jarige zanger volledig hebben ingepalmd. Wat is daar precies aan de hand?



“Ik heb hier een goeie uitleg voor”, steekt Louis van wal. “Sira (19) komt uit Zwitserland en trekt momenteel de wereld rond met Up With People, een groep jongeren die wereldwijd optredens geven. Zij danst mee in de shows en wij zijn haar gastgezin nu ze in Brugge optreedt. Het klopt inderdaad dat ze in mijn kamer slaapt. Meer nog…ze slaapt al een week in mijn bed.”, verklapt de zanger.



Wil dat zeggen dat er meer aan de hand is? “Niet echt, nee. Sira mag dan wel in mijn bed slapen, ik slaap braafjes op de grond. Vrouwen hé!”, lacht Louis. Maar wat vindt hij nu eigenlijk van haar? “Ik moet eerlijk toegeven dat als ze in België woonde, ik niet zou twijfelen. Het is een enorm sympathiek, tof en knap meisje. Eigenlijk perfect wat ik nodig heb. Ze wou afgelopen weekend ook mee naar één van mijn optredens en we maakten samen een vlog, die binnenkort op mijn YouTube-kanaal komt te staan. Maar enfin, ze woont in Zwitserland. Ik heb ook altijd pech hé!”, besluit Louis Flion.



Zaterdag kwamen we Louis Flion tegen bij de eerste vrolijke vriendenbus van Family Radio in 2018. Sira was er ook bij om beelden te maken van Louis' optreden, die ongetwijfeld binnenkort te zien zullen zijn in een nieuwe vlog op zijn YouTube-kanaal.



(Nico Vanaken)


Bio van Louis Flion

Meer Over:

Louis Flion