You are here

Zwangerschap ook slecht nieuws voor Nathalie Meskens

14/10/2019 12:55-

En nog meer voor VTM.

Maandagochtend deelde Nathalie Meskens op haar sociale media het bericht dat zij zwanger is en in 2020 voor de eerste keer mama zal worden. Meteen kreeg Nathalie massa gelukwensen toegestuurd. Natalia, Geena Lisa, Eva Daeleman, Sasha Rosen, Tatyana Beloy, Tine Embrechts, Bab Buelens en vele anderen delen in de vreugde van Nathalie Meskens en haar partner.

Maar de zwangerschap van Nathalie Meskens betekent ook het einde van haar “Beat VTM”-verhaal. Normaal gezien zou Nathalie Meskens gaan cheerleaden, maar omdat dat de ultieme droom van Olga Leyers was, ruilden beide dames. Nathalie zou dus gaan apneuduiken, dat kan echter niet langer. Haar duikarts Roland Vanden Eede liet aan de actrice en presentatrice weten dat verder duiken haar ongeboren kindje in gevaar zou kunnen brengen. Vooral het duiken op grote diepte zou levensgevaarlijk zijn. “Het gevaar is groot dat je stikstof opdoet en die belletjes zouden eventueel in de placenta kunnen terecht komen. Daardoor zou de foetus beschadigd kunnen geraken en dat is absoluut not done.”

En dus moest Nathalie Meskens met een bang hart de makers van “Beat VTM” vertellen dat zij niet langer aan het programma kunnen deelnemen. Ook Natalia is zwanger, omdat zij een proef met biljarten heeft, kan zij echter gewoon verder trainen. Natalia kan dat trouwens van thuis uit doen, zij heeft sinds kort namelijk een snookertafel in huis. Bij VTM moeten ze nu op zoek naar een andere kandidaat om de proef van Nathalie Meskens tot een goed einde te brengen.

In ieder geval zal Nathalie Meskens haar forfait niet aan haar hart laten komen. Maandagochtend kondidge zij op Instagram aan dat ze zwanger is. Het is het eerste kindje voor Nathalie en haar vriend Nadim. “Je kan hopen, bidden en hard werken in het leven… maar de mooiste cadeautjes krijg je van moeder natuur,” schrijft Nathalie Meskens. De leading lady van VTM noemt het een magisch en opwindend moment in haar leven.

De multigetalenteerde Meskens voegt eraan toe dat ze erg dankbaar is dat ze zwanger is mogen worden en dat ze er elk moment van geniet. Elke dag wil ze groeien, net als haar kleintje in haar bolle buik, om op die manier de best mogelijke ouders te worden. Niet zo lang geleden onthulde Nathalie Meskens nog dat ze haar mening over kinderen gewijzigd had. “Vroeger zei ik ‘nee’ tegen kinderen, nu ben ik er nog niet uit,” klonk het enkele maanden terug in Story. “De natuur zal het uitwijzen,” aldus Nathalie Meskens, en de natuur heeft besloten.

Meer nieuws over:

Nathalie Meskens, Beat VTM, Natalia

Gerelateerde foto's:

Rode Neuzen Dag XL

Nathalie Meskens - Antwerpen - 29/11/2019

Meskens In Motown

Nathalie Meskens - Evergem - 15/09/2018

Meskens In Motown

Nathalie Meskens - Puurs - 02/09/2018

2 Meisjes Op Het Strand

Nathalie Meskens - Oostende - 09/08/2017

2 Meisjes Op Het Strand

Nathalie Meskens - Oostende - 17/08/2016

Rode Neuzen Concert

Nathalie Meskens - Antwerpen - 30/11/2016

Little Big Shots

Nathalie Meskens - Mechelen - 29/08/2016

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Nathalie Meskens - Oostende - 12/08/2015

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Nathalie Meskens - Oostende - 24/08/2015

Ringland Festival

Nathalie Meskens - Antwerpen - 28/06/2015

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: