.
Kat Kerkhofs en Dries Mertens
vrijdag 26 november 2021

Zwangere Kat Kerkhofs wil geen drama: “Volgens internet mag ik niks meer”

In maart bevalt ze van een eerste kindje

Het was groot nieuws toen Kat Kerkhofs en Rode Duivel Dries Mertens bekend maakten dat ze een eerste kindje verwachten. En het is nu al zeker dat het kindje zowel de Belgische en Italiaanse nationaliteit zal meekrijgen. Omdat Kerkhofs heel graag wil dat Dries de bevalling kan meemaken, zal ze op Italiaanse bodem bevallen.

De vrouw van Dries straalt en is ondertussen 5 maand zwanger. Van een buikje is amper sprake en mensen maken zich nu al ongerust. “Mensen vragen heel vaak of alles in orde is met de baby”, lacht Kat in Gazet van Antwerpen.

Het zijn bijzondere tijden voor iedereen, en ook voor Kat is het oppassen geblazen dat ze niet besmet raakt met het coronavirus. Al is ze er best gerust op. “Ik ben dubbel gevaccineerd en ik heb niet het gevoel dat ik in het ziekenhuis ga belanden als ik corona zou oplopen. Ik drink geen druppel alcohol meer en ik kijk natuurlijk uit met wat ik eet, maar zoals mijn gynaecoloog zegt: ik ben niet ziek, ik ben zwanger. En als je het internet leest, mag je als zwangere vrouw niks meer. Ik wil er zo weinig mogelijk drama rond maken”, aldus Kat.