.
News Image

Zwangere Guy verovert Japan... In het Nederlands!

Docu Zwangere Guy nu online.


Hoe Japan reageert op de opzwepende - en vooral Nederlandstalige - liveshows van Zwangere Guy? Dat legde Red Bull Elektropedia vast in de documentaire Zwanger In Japan. “Je komt ergens toe en bam! Andere geur, andere mensen. Opeens ben je niet meer de kleinste van de groep,” grapt ZG. In april 2018 trok hij met Umi en LeFtO van Tokyo naar Kagoshima. LeFtO als gids, Umi als connaisseur en Zwangere Guy als man with a plan. Een track opnemen met twee Japanse artiesten in de Red Bull Studios bijvoorbeeld. Of rappen voor 10 miljoen luisteraars op radiozender InterFM en met Umi en LeFtO achter de decks late night shows spelen in bomvolle clubs. Ooit al een zaal vol Japanners uit hun dak zien gaan op ‘Dokter Guy’?



“Japan was echt wahahaw,” zegt Zwangere Guy. “Wat een clash. En wat een verrassing. Zo gastvrij, zo overdonderend vriendelijk. En niet bang voor een stevig feestje. Die mannen kunnen vlammen! Ook heel wat talent daar. Ik nam een track op met twee Japanse artiesten in de Red Bull Studios, en het was heerlijk om die bezig te zien. Alles daar was fantastisch om te zien. De kleuren, de geuren, de mensen. En lekker eten man. Ik wil terug!”



De documentaire duurt zo’n 25 minuten en werd gedraaid in april 2018. Zwangere Guy, LeFtO en Umi vertoefden twee weken in het land van de rijzende zon. “De blik van Gorik toen we Tokyo voor het eerst echt zagen, was legendarisch,” weet LeFtO nog. “Die discipline, dat respect, de traditie. We kunnen nog erg veel van de Japanners leren. Een echte cultuurshock dus. Het mooie aan Japan is dat er ruimte is voor rust. Die sereniteit werkt enorm inspirerend!”

Je kan de docu integraal bekijken op www.redbullelektropedia.be/zwangerinjapan!


Bio van Zwangere Guy

Meer Over:

Zwangere Guy