.
Jacky Lafon in Familie
dinsdag 19 januari 2021

Zus Jacky Lafon aan corona overleden: 'Dat moet ware marteling geweest zijn'

Zus Liliane overleden.

Zus Liliane overleden.
Minder goed nieuws over Jacky Lafon: haar zus Liliane is eerder deze maand overleden, dat vertelde de actrice aan Primo.
Liliane is aan Covid-19 overleden. “Ze heeft vijf weken op de intensieve corona-afdeling gelegen, maar de heeft die periode niet meer echt bewust meegemaakt”, vertelt de actrice in het weekblad. Liliane verhuisde na de dood van haar man naar een woonzorgcentrum. “Toen de tweede coronagolf begon moest ze net als alle andere bewoners, in haar kamer blijven. Verplicht quarantaine, dat moet voor haar een ware marteling geweest zijn.”
Liliane was in haar kamer ten val gekomen en werd in het ziekenhuis opgenomen. Daar hebben ze dan vastgesteld dat zij corona had. “Ik mocht niet bij haar, alleen de kinderen waren toegelaten, waar ik overigens alle begrip voor heb. Ik wist dat ze aan een machine lag, met buisjes aan haar hele lichaam vastgehecht. Dat beeld zou voor altijd op mijn netvlies blijven plakken zijn, en dat wilde ik absoluut niet. Ik wil me mijn zus blijven herinneren zoals ze altijd geweest is: opgewekt, altijd vrolijk, die eeuwige glimlach op de lippen”, besluit Jacky Lafon in Primo.

Wij wensen Jacky en de familie van Liliane heel veel sterkte in deze moeilijke tijden.