.
Wendy Van Wanten en Clément
woensdag 24 november 2021

Zoon Wendy Van Wanten is niet de zoon van prins Laurent

Het is eruit!

Eindelijk is er duidelijkheid: prins Laurent is niet de vader van Clement, de zoon van Wendy Van Wanten. Correctie, van Iris Vandenkerkhove. Clement was dinsdagavond de verrassingsgast in ‘Het Huis’. Er is de afgelopen twintig jaar veel te doen geweest rond het vaderschap van Clément. Al die tijd ging het gerucht de ronde dat prins Laurent de papa zou zijn, maar nooit eerder werd daar duidelijkheid over gegeven.
Eric Goens kreeg wél wat uit Clément, die eigenlijk wel blij was dat hij er eens over kon praten. Al van in zijn jeugd weet hij wie zijn papa is, al was die nooit een actieve papa.
“Maar ik denk niet dat dat het antwoord zal zijn dat je verwacht. Hoe moet ik het anders zeggen?“, steekt Clément van wal. Eric Goens kende Danny Dewaele, de vroegere manager van Wendy Van Wanten goed en die stelt vast dat Clément zowel fysiek als qua gedrag op Danny lijkt. “Maar ik moet wel zeggen: ik vind het wel zeer sprookjesachtig dat iedereen dat denkt. Ik vind dat wel super. Dat is voor mij een sprookjesverhaal. Sprookjes zijn ook maar sprookjes, als je begrijpt wat ik bedoel. “

En daarmee heeft Clément dus ontkend dat prins Laurent zijn vader is, al heeft hij zijn naam zeker niet genoemd. “Voor mij maakt dat niet uit, want ik ben slim genoeg om te kunnen zeggen dat dat me niet interesseert, want ik doe het al twintig jaar. Ik ben daar heel jong mee geconfronteerd.”

De aanwezigheid van Clément was een mooi moment in ‘Het Huis’. Zonder de aanwezigheid van Clément was Eric Goens er wellicht niet in geslaagd om zoveel aan de weet te komen. Wendy heeft altijd gezegd dat het aan haar zoon was om erover te vertellen en dat is nu dus gebeurd, er moet een hele druk van zijn schouders gevallen zijn. “Het doet eigenlijk wel eens goed om dat te zeggen. Ik praat er niet graag over omdat het veel emoties oproept, maar het is misschien best dat we er nu eens over gepraat hebben. Dat ik daar gewoon eens verder mee kan, dat het me niet blijft achtervolgen. Dat mag in een mooi doosje gestoken worden en in mijn hart gestoken worden”, besluit Clément.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Wendy Van Wanten en Eric Goens