.
Camping Coppens met Staf Coppens
woensdag 27 oktober 2021

Zoon van Staf Coppens ziet zijn papa niet vaak.

Hij beloofde hem nochtans iets anders

Elke zondag kunnen we kijken op VTM naar ‘De Code Van Coppens’. Daarin nemen twee duo’s van bekende Vlamingen het tegen elkaar op, in een door de broertjes Coppens ineengestoken escape room. Voor die opnames moet Staf af en toe terug naar België komen en het afscheid van vrouw Monique en de kinderen valt hem zwaar.

Tijdens de laatste aflevering van ‘Camping Coppens’ waren we getuige van een gesprek tussen vader Staf en zoon Beau, waarin Beau te kennen gaf dat hij zijn vader veel te weinig zag. “Toen ik dat hoorde, dacht ik: ‘Groot gelijk Beau, daar gaan we werk van maken!’ Maar als je met iets nieuws begint, loopt dat nooit meteen perfect. De zomer was een sprong in het diepe voor ons”, vertelt Staf in Dag Allemaal.

Maar Staf belooft nog steeds plechtig dat hij daar snel verandering in wil zien komen. “Uiteraard kunnen er altijd dingen beter. Niet alleen op de camping, ik wil in de toekomst meer tijd doorbrengen met de kinderen. Ofwel neem ik af en toe vrij, ofwel zorg ik dat Beau en Nora kunnen helpen op de camping, zodat we op die manier dingen samen kunnen doen.”