You are here

Zoon over Paul Severs: 'het gaat minder goed met hem'

19/03/2019 19:07-

Paul Severs krijgt hulp bij ademen. 

Er is nieuws over Paul Severs, helaas minder goed nieuws. Zijn zoon Christophe laat weten dat het terug minder goed met de zanger gaat.

"Het gaat terug minder goed met hem, want er zijn nu ook wat complicaties bijgekomen op de longen waardoor hij terug moet geholpen worden met ademen", klinkt het bij de bezorgde zoon van Paul Severs. "Praten is dus momenteel onmogelijk, maar hij reageert wel nog steeds op vragen. Hij is dus nog steeds bij bewustzijn en neurologisch gezien gaat het tamelijk goed met hem. Maar echt communiceren is moeilijk gezien de medicatie hem ook versuft en moe maakt."

Paul Severs werd vorige week dinsdag getroffen door een hartaanval en lag enkele dagen in een kunstmatige coma. Ondertussen is de zanger al enkele dagen bij bewustzijn en kunnen de artsen al een iets beter beeld schetsen over de toestand van de zanger. Zo kreeg de familie de afgelopen uren meer details over de toestand van Paul. "Intussen weten we ook zijn dat zijn hart onder meer door cholesterol verzwakt was. Verdere stappen, na stabilisatie van zijn kritieke toestand, zullen nodig zijn. Het blijft dus bang afwachten…", klinkt het bij Christophe Severs.

De familie is blij met de vele steun die zij uit alle hoeken krijgen. "Ik blijf iedereen bedanken voor de hartverwarmende steunbetuigingen, maar bezoek - buiten naaste familie - is nog steeds niet toegestaan"

Onlangs raakte bekend dat de optredens van Paul Severs tot en met 12 april geschrapt werden. Daar zal het wellicht niet bij blijven. "Deze week stond ook sinds lang “Zeg eens meisje” in de Ketnet-serie #LikeMe gepland. Mijn pa vond dat heel leuk en er was ook een gastoptreden voorzien bij “Van Gils en Gasten” hieromtrent. Hij zou er onder normale omstandigheden ook naartoe gegaan zijn", reageert Christophe. Het item over #LikeMe gaat zoals voorzien door maar helaas zal Paul Severs niet aanwezig kunnen zijn. De familie is blij dat Eén gezien de omstandigheden van Paul Severs het item gewoon laat doorgaan. "Het zal mijn pa plezier doen dat zijn muziek opnieuw een generatie kan bekoren", laat Christophe Severs nog weten.

Meer nieuws over:

Paul Severs, #LikeMe, Van Gils & Gasten

Gerelateerde foto's:

Opname De Vlaamse Top 10

Paul Severs - Ravels - 22/02/2016

Zingpaleis 2015

Paul Severs - Hasselt - 24/10/2015

Hee Tervuren

Paul Severs - Tervuren - 05/07/2015

Fandag Sugarfree & Dennie Damaro

Paul Severs - Brasschaat - 31/05/2015

Annes Café

Paul Severs - Antwerpen - 19/02/2013

Schlagerfestival 2013

Paul Severs - Hasselt - 22/03/2013

Nacht Van De Schlagers 2012

Paul Severs - Kortrijk - 14/12/2012

Havo Schlagerfestival 2012

Paul Severs - Turnhout - 28/02/2012

Bij de cd-voorstelling Pitaboys

Paul Severs - Willebroek - 27/02/2012

Polonaise Festival Sportpaleis

Paul Severs - Antwerpen - 20/11/2011

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Paul Severs