.
Kris Wauters
maandag 23 november 2020

Zo zou Kris Wauters niet kunnen leven: “dan leid je maar een droevig leven”

Dan zou je volgens mij maar een heel droevig leven leiden...


Clouseau was vorige week te gast in ‘Vandaag’ waar Koen en Kris openhartig praatten over hun nieuwe single ‘Zuurstof’. Het nummer klinkt verrassend actueel, maar oorspronkelijk werd het geschreven lang voor er sprake was van het coronavirus.

Toch is het geen doorsnee liefdesliedje, vertelt Kris Wauters aan Danira Boukhriss in ‘Vandaag’. “het gaat over dingen waar je passioneel mee bezig bent.”

“Als ik dit niet had, loopt heel mijn leven fout. Het is de zuurstof die me elke dag in leven houdt”, zingt Koen in het nummer. Maar dat hoeft niet alleen over de liefde te gaan. Voor Kris is dat bijvoorbeeld ook muziek maken.

En dat is voor Kris Wauters één van de belangrijkste dingen in het leven. Dat je iets hebt waar je passioneel mee bezig kan zijn. Liefde, vrienden, een hobby…

“Beeld je in dat er geen dingen in je leven zijn waarmee je passioneel bezig kan zijn. Dan zou je volgens mij maar een heel droevig leven leiden”, vertelt Kris Wauters in de talkshow.

En net daarom is deze periode zo moeilijk, geeft Kris toe. Want muziek maken en optreden is net wat de pandemie hem ontneemt.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kris Wauters en Clouseau

Meer Over:

Kris Wauters Clouseau