.
Peter Van de Veire
dinsdag 28 juli 2020

Zo zal ‘Het Rad’ met Peter Van de Veire eruitzien

Zo zal het vernieuwde Rad van Fortuin eruitzien!


Vanaf maandag presenteert Peter Van de Veire op VIER ‘Het Rad’, een 21ste-eeuwse versie van het Rad van Fortuin. In Dag Allemaal gunt de presentator ons een blik op de wijzigingen die van het programma opnieuw een kijkcijferkanon moeten maken.

Peter Van de Veire zal Het Rad presenteren in een fonkelnieuw decor en de kandidaten stellen zich op achter trendy witte desks, omringd met felle blauwe en paars kleuren. Al zijn er naast de felle kleuren, ook warme lichtpeertjes in de achtergrond bij het studiopubliek, lezen we in Dag Allemaal.

Het publiek zal het spel niet volgen vanop een tribune zoals voorheen, maar wel aan ronde tafeltjes. “Helemaal coronaproof,” met andere woorden.

De bordjes worden deze keer omgedraaid door een BV die wordt aangekondigd als “de oplossing van een raadsel”. K3, Regi, Stefaan Degand en Christian van De Mol zullen sowieso al hun opwachting maken.

Peter Van de Veire wil van Het Rad voor een positief verhaal maken: “de tijd waarin we leven is al zwaar genoeg,” klinkt het bij de presentator in Dag Allemaal. “Ik ga op zoek naar een soort enthousiaste gezelligheid.”

Bio van Peter Van de Veire