.
Riadh Bahri
vrijdag 30 december 2022

Zo rouwde Riadh Bahri om overleden zus

“Niet huilen, niet huilen. Je bent een jongen, die wenen niet”

Riadh Bahri is inmiddels een gekend nieuwsanker op de VRT en voelt zich gelukkiger dan ooit sinds hij uit de kast kwam rond zijn 22ste.

“Ik ben weleens jaloers op de keuze die vrouwen hebben om zich op te tutten. Sieraden, make-up, glitters: wat een feest! Als man eindig je toch vaak in een pak”, zo verklaart Riadh Bahri.

Toch snapt hij dat hetgeen ze als nieuwsanker dragen de kijkers niet mag afleiden van de boodschap. Hij zou zelf wel wat vaker willen flirten met die grens voor kledij maar omschrijft zichzelf als ‘te verlegen’.

“Het is niet omdat je op tv komt, dat je per se makkelijk contact legt of niet nadenkt over hoe je overkomt”, vertelt Riadh Bahri aan Gazet van Antwerpen.

Hij juicht die variëteit van mannelijkheid toe omdat het hem uit zijn comfortzone haalt. Mannelijkheid was lang een eng gedefinieerd woord voor Riad. “Een man bij ons toonde zeker geen emoties. Ik was dertien toen mijn zus overleed. Ik herinner me van haar begrafenis vooral dat ik de hele tijd dacht: niet huilen, niet huilen. Je bent een jongen, die wenen niet”, onthult hij in Gazet van Antwerpen.

Bio van Riadh Bahri

Meer Over:

Riadh Bahri