.
Birgit Van Mol
donderdag 20 januari 2022

Zo oud wil Birgit Van Mol worden

En dat is heel oud

Jarenlang was ze nieuwslezeres bij VTM. Tot Birgit Van Mol in 2021 besloot om te stoppen als één van de gezichten van het VTM-nieuws. Meer dan 23 jaar las ze het nieuws voor en presenteerde ze ‘Telefacts’. Dat laatste doet ze nog steeds, en daar haalt ze nog steeds voldoening uit. Van Mol haar leven is meer dan ooit in balans en ze voelt zich gelukkiger dan ooit.

Birgit neemt een voorbeeld aan haar overgrootmoeder die 108 is geworden en wil dat het liefste van al ook kunnen worden. “Ze is een week voor haar 109de verjaardag gestorven in haar slaap. Bonneke en ik scheelden precies een eeuw, dat is zo’n gekke gedachte.. Maar ze was helder en gezond tot op het einde en leefde nooit in het verleden. Straffe madam”, vertelt Birgit in Het Nieuwsblad.

De presentatrice heeft veel bewondering over hoe haar overgrootmoeder haar tijd overal evenredig wist te verdelen. “Altijd tijd en aandacht voor mij, mijn twee zussen en alle neven en nichten als we een toneeltje wilden opvoeren. Dus ja, 108 zoals zij, daar teken ik voor.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Birgit Van Mol

Meer Over:

Birgit Van Mol