.
Pommelien Thijs
vrijdag 30 december 2022

Zo maakt Pommelien Thijs haar zus boos

Het leeftijdsverschil was toen té groot

Terwijl haar carrière op volle toeren draait, zorgt Pommelien Thijs er wel voor dat zij en haar zus toch nog regelmatig een gaatje vinden om samen te komen. Hun band is hecht maar dat is pas recentelijk zo geworden.

“Tijdens onze kindertijd leefden Kaat en ik vooral naast elkaar. Ik denk dat het leeftijdsverschil tussen ons toen nog te groot was. Enkele jaren geleden is dat plots veranderd”, vertelt Pommelien aan De Morgen.

Ze groeiden op in een muzikaal gezin en ook Kaat had ooit een zangcarrière maar ruilde deze in voor haar online plantenwinkel.

Er zijn momenten geweest dat Pommelien heel hard aan het werken was en bij haar thuiskomst letterlijk uitriep: ‘Ik ben zó moe!’. Vandaar dat haar zus een oogje in het zeil houdt. “Kaat kan weleens kwaad worden als ik weer te veel aan het werken ben”, geeft Pommelien aan De Morgen toe.

Haar zus is dan ook haar grootste, mentale klankbord. “Bij haar ga ik uitrazen wanneer ik het even niet zie zitten. Die emotionele uitlaatklep heb je even hard nodig als een goed management”, aldus Pommelien Thijs.

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs