.
Hans Van Cauwenberghe
zaterdag 16 december 2023

Zo leerde Hans Van Cauwenberghe zijn vrouw kennen

Dit kan niemand raden!

Acteur Hans Van Cauwenberghe heeft al verschillende lange relaties achter de rug maar met Siri Backx trad hij uiteindelijk wel in het huwelijksbootje. En ze hebben elkaar op een wel heel bijzondere manier leren kennen.

“Het is de eerste keer dat ik getrouwd ben en dat voelt goed aan. Met mijn vorige partners was ik lang samen, maar zette ik nooit de grote stap. Met Siri heb ik daar niet over getwijfeld.”, vertelt Hans aan ‘Primo’. Ze vormen een samengesteld gezin met in totaal vijf kinderen. Al zijn de meeste wel al het huis uit. Zij maakte de overstap naar het theater en sindsdien maken ze samen voorstellingen. Ze vormen een warm paar al hebben ze de koude wel als bindmiddel. “We zijn alle twee ijsberen die in de winter het koude water trotseren. Iets wat iedereen zou moeten doen, want het is tof én gezond. Maar goed, zo hebben Siri en ik elkaar per toeval ontmoet. Dat was in 2019.”, gaat Hans verder.

Ook al hebben ze elkaar dus op latere leeftijd leren kennen weet het koppel wel waar ze naartoe willen. “We hebben nog veel plannen en dromen op artistiek vlak. En daarnaast willen we nog vaak reizen en een warme thuis in Berchem opbouwen voor onze kinderen, hun vrienden, onze vrienden en de buren en voor elke vreemdeling die een vriend is die je nog niet kent.”

Bio van Hans van Cauwenberghe