.
News Image

Zo leerde Evi Hanssen haar nieuwe vriend kennen

Het ging wel héél snel bij hen, liefde laat zich niet dirigeren.

Valentijn, de dag van de liefde. Hoeveel mannen zullen er vandaag weer een bos bloemen voor hun vrouw of partner gaan kopen. Evi Hanssen hoopt wellicht ook wel iets van haar partner Kurt te krijgen. Maandagochtend deelde Evi Hanssen de eerste foto die van haar en Kurt genomen is. Evi weet nog perfect waar het was en hoe laat het op dat moment was. “Onze allereerste foto samen. ‘S nachts om half 2. We hadden elkaar een paar uur eerder voor het eerst ontmoet, veel gebabbeld, gegeten en gedronken en op het einde van de avond kusten we”, geeft Evi Hanssen toe.

Kortweg, het ging bijzonder snel en dan was de finishlijn nog niet in zicht. “Kurt vroeg het aan en ik zei ja. Daarna fietsten we hand in hand naar huis en hebben we nooit meer om gekeken. Zo simpel is ons liefdesverhaal. Zo mooi, liefdevol en vanzelfsprekend is de band die we hebben en steeds dieper en hechter wordt. 💕”, reageert Evi Hanssen.

“Als deze Valentijn een koude douche voor je is, als je het geloof in de liefde hebt opgegeven, als je een muur om je heen hebt opgetrokken, bang om gekwetst te worden : Echte liefde bestaat. En die liefde hoort complexloos en leuk te zijn. Geen strijd en/of dagelijkse struggle. Als je die liefde vindt, dan voel je het ook. Ga niet voor minder. Jij verdient de mooiste liefde en je partner ook 💕

Fijne Valentijnsdag ️”, besluit Evi Hanssen. Hoe mooi kan liefde zijn! Evi en Kurt zijn verloofd en gaan dus trouwen. Wanneer? Dat is niet echt duidelijk. Wie weet wel sneller dan wij allemaal durven vermoeden.

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen