.
Kim Debrie
maandag 28 juni 2021

Zo fleurt Kim Debrie deze zomer uw voormiddag op Radio 2 op

Kim Debrie weer op de afspraak.

Deze zomer kom je Radio 2 overal tegen in Vlaanderen. Zo houdt Kim Debrie in Zot Veel Vakantie de vinger aan de pols van alles wat beweegt in onze provincies, zowel aan de kust als in het binnenland. Ondertussen verkennen de Radio 2-ladybikers de fijnste fietsroutes op zoek naar de mooiste verhalen. En de Radio 2-luisteraars? Die zullen alles meer dan ooit live mee kunnen volgen en beleven met de Radio 2-karavaan. Ontdek hieronder alle plannen.

Rino Ver Eecke (nethoofd Radio 2): "Nu er wat meer kan, komt Radio 2 graag opnieuw meer onder de luisteraars. Want wij maken graag radio mét en door de luisteraars. We hebben heel wat nieuwigheden en we zorgen ervoor dat je ons op veel plaatsen kan ontmoeten. Onze radiomakers brengen de zomer in je radio met veel zomerse muziek afgewisseld met tips om vakantie dichtbij ons te beleven. En we kijken nu al uit naar wat de nieuwe Radio 2 Zomerhit wordt!"

Zin in zomer in eigen land? In Zot veel Vakantie levert Kim Debrie elke weekdag vakantie aan huis tussen 10.00 en 12.00 uur. Ze gaat op zoek naar verrassende plekken om iedereen te inspireren voor een dagje uit. Op haar tocht ontmoet ze bekend en minder bekend Vlaanderen. Ze trekt alvast door Blankenberge, Oudenaarde, Middelkerke, Kessel-Lo, Koksijde, De Panne, Brussel en Wenduine.

Radio 2-ladybikers Margaux Bogaert en Katleen Craenhals fietsen de hele zomervakantie door het land en ook zij gaan op zoek naar mooie verhalen en de tofste locaties in Vlaanderen. Te veel volk op het strand? Wel of geen mondkapje op de dijk? Hoog bezoek aan zee? Kustexpert Stefaan Struyve houdt de vinger aan de pols zodat je niets hoeft te missen.
Het zotte vakantieavontuur van Kim, haar gasten en de ladybikers hoor je niet alleen op de radio. Live beeld bij de klank krijg je in de Radio 2-app en op Eén.