.
Zita Wauters
vrijdag 19 mei 2023

Zita Wauters: “Ze durven nog geen dag te zeggen”

Haar vrienden vinden Valerie een knappe vrouw

Wanneer je Zita Wauters en haar mama Valerie De Booser ziet lopen, dan weet je meteen van wie Zita de looks heeft geërfd. Zita groeit op tot een knappe jonge vrouw die het zo zou kunnen maken in de modellenwereld.

De twee hebben ook een erg goeie band met elkaar en Zita vindt haar mama vooral erg cool. EN als ze haar vrienden mag geloven dan is ze ook nog eens een echte milf.

“Al die gasten zitten dus te loeren naar mijn moeder, maar als ik dan zeg: ‘Kom jongens, we zullen eens dag gaan zeggen dan’, durven ze niet”, lacht Zita in Het Laatste Nieuws.

Maar Zita vindt wel meer dingen leuk aan haar mama. Zo heeft Valerie veel mooie kleren en hebben moeder en dochter het geluk dat ze delfde stijl en maat hebben zodat Zita wel eens iets kan lenen.

“Dat heeft wellicht te maken met het feit dat mama nog zo jong is. Al is papa op zijn 55ste ook nog cool, hip en jong in mijn ogen. Mama is ook mee qua muziek. Ik ga graag mee op stap met haar vrienden, zij met de mijne. Ik wil later ook graag jong mama worden. Maar anderzijds: oh my god, nee, want dan moet ik bevallen en ik wil nog zoveel doen.”

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters