.
News Image

Zit er iemand te wachten op come-back Betty uit Big Brother?

'Ik wil niet meer bekend zijn', klonk het in 2015 nog.


Met een optreden op Camping Kitsch Club maakte Betty haar comeback in de Vlaamse showbizz. De blondine die tijdens Big Brother het woord piekeren een nieuwe betekenis gaf, stond korte tijd na haar deelname aan het realityprogramma op heel wat Vlaamse podia met nummers als Gek op jou en Come To Me. Het bleef echter bij enkele bescheiden hits en dus werd er in het grootste geheim een plan uitgewerkt om onder een andere naam muziek uit te brengen. Biba Binoche was geboren, maar al snel werd zij ontmaskerd en raakte bekend dat achter het alter-ego Betty uit Big Brother schuilging. Het was meteen ook het einde van haar muzikale carrière. Betty ging terug studeren, voor verpleegster nota bene en verdween in de anonimiteit. Toen wij haar begin mei 2015 op de luxebeurs Eccentric in Knokke spotten, wou Betty zelfs niet poseren voor de aanwezige pers. Ik wil niet meer bekend zijn, snauwde zij naar de aanwezige fotografen. Maar even later poseerde Betty wél gewillig met enkele onbekende mensen. Enkele jaren geleden werd duidelijk dat Betty stewardess was.



Maar nu is Betty weer muzikaal actief, klaar om Vlaanderen te gaan veroveren. Haar optreden enkele weken geleden op Camping Kitsch Club in Kortrijk was een opwarmer voor meer. Haar manager Gilles Gobin vertelt deze week in Dag Allemaal dat Betty ondertussen zeker zes eigen nummers heeft. Daarmee kan ze zonder probleem een halfuur volzingen, klinkt het. Volgens Gobin wil Betty binnenkort ook nieuwe muziek uitbrengen, Larissa Ceulemans van Def Dames Dope zou bezig zijn met een nieuwe single voor Betty. Maar is er nog ruimte voor Betty in de Vlaamse showbizz? En heeft zij wel voldoende tijd om haar zangcarrière uit te bouwen? Vier of vijf keer optreden op een weekend zoals vroeger, daar heb ik geen tijd meer voor. Want deze week nog schrijf ik me in voor de richting psychologie aan de unief, vertelt Betty in Dag Allemaal.



Benieuwd welke organisatoren Betty in de toekomst op hun affiche zullen zetten. Op zich is er wel een markt voor, of die markt groot is en de nieuwe Betty een succes zal worden is nog maar de vraag.


Bio van Betty

Meer Over:

Betty