.
News Image

Zilvermeer zomert met Radio Mol Stranddag

Aanstaande zondag is er een nieuwe Radio Mol Stranddag aan het Zilvermeer in Mol.

Een evenement dat al meer dan drie decennia standhoudt, heeft zijn succes al afdoende bewezen. Naar jaarlijkse traditie trekt Radio Mol ook deze zomer naar de Kempense vijvers van het Zilvermeer voor de jaarlijkse Radio Mol Stranddag. De zender slaat zondag 3 augustus, tussen 14.00 en 18.00 uur, haar tenten op aan het marktplein van het provinciaal domein.
Wat ooit begon als een playback show voor mensen van de plaatselijke campings, groeide gaandeweg uit tot een jaarlijks evenement voor zowel de talrijke luisteraars, recreanten als vakantiegangers. Nu zondag passeren tijdens een vier uur durende live-uitzending tal van artiesten de revue voor muzikale optredens en interviews. Muziek, strand, show en ambiance voor de hele familie blijven de vaste ingrediënten.
Op het podium vinden we heel wat namen terug die geplukt werden uit onder andere Eurosong 2014 en de talentenjacht The Voice van Vlaanderen. Zo is er Sil en Yass Smaali maar ook het zingende koppel Cas en Annelies uit The Voice. Daarnaast zijn er nog tal van andere bekende gezichten die hun opwachting maken, zoals Noa Neal, Maarten Cox, Garry Hagger, Matthias Lens, Sergio en Soulbrothers. Naar goede gewoonte gooien de presentatoren van Radio Mol tijdens de Stranddag ook met tal van prijzen.
Alles is live te volgen via fm 105.2 en via de livestream op www.radiomol.be. De Radio Mol Stranddag zit zondag bij de dagprijs van het Provinciaal Domein Zilvermeer inbegrepen.

Meest recente foto’s van Sil, Yass Smaali, Noa Neal, Maarten Cox, Garry Hagger, Matthias Lens, Sergio en Soulbrothers: