.
Niels - The Sky Is The Limit
zaterdag 14 mei 2022

Zijn Romy en Niels binnenkort te zien in 'The Sky is the Limit: All Stars'?

Ze geven er graag antwoord op

Zij is een vrouw met een hart voor zakendoen, hij is een man die dezelfde passie deelt. Tijdens de opnames van 'The Sky is the Limit', twee jaar geleden, sloeg de vonk tussen hun beiden over. Recent bouwden ze samen hun droomwoning in Pelt. Romy en Niels vertellen ons iets meer over hun huidige leven in Story.

De twee tortelduifjes zijn ondertussen zakenpartners en begonnen een tijdje terug te bouwen op het stuk bouwgrond dat Romy eerder aankocht. Het eindresultaat is een strakke villa met een subtiele knipoog naar de Ibiza-lifestyle.

Beiden legden ze hun hart en ziel in het ontwerpen en inrichten van hun stekje. Dat vergde soms enige compromissen, maar uiteindelijk zijn ze het erover eens: dit is hun droomhuis.

Voor jaloerse mensen heeft Romy een weerwoord klaar: “Iedereen is vrij om de job uit te oefenen die hij het liefste doet en geld uit te geven aan wat hij belangrijk vindt.”

Binnenkort staat er een zogenaamde All Stars-editie van 'The Sky is the Limit' op het programma, maar het koppel zal niet van de partij zijn. “We hebben ons verhaal destijds gedaan en daar blij‑ft het bij. We zijn wel gevraagd voor opnames van een nieuw programma in het buitenland, maar daarover volgt binnenkort meer”, lacht Romy.

Download onze app voor iOS of Android