.
Lien Opdebeeck en Joren Dumont
zaterdag 1 oktober 2022

Zijn Joren en Lien uit ‘Blind Getrouwd’ nog altijd samen?

Je komt het hier te weten

‘Blind Getrouwd’ is nog maar pas begonnen of iedereen is alweer benieuwd om te weten of de koppels nog altijd samen zijn. Zo zagen de kijkers dat Joren Dumont en Lien Opdebeeck in het huwelijksbootje traden en dat het meteen goed zat.

“Maar natuurlijk mag ik nog niet verklappen of we nog samen zijn of niet. Wat ook de uitkomst van het verhaal is: ik ben een positieve mens, hé. Ik kan alleen zeggen dat het voor iedereen een zeer intens parcours is en het echt niet te onderschatten is”, zegt Joren in Dag Allemaal.

Maar toch licht Joren al een tipje van de sluier op over het verdere verloop van hun avontuur in ‘Blind Getrouwd’.

“We hebben nooit echte ruzies gehad, maar er komen nog heel emotionele momenten aan. Hoge pieken en diepe dalen, zoals in elk huwelijk. Het is echt een superinteressant avontuur.”

Een tijdje geleden bereikte ons het nieuws dat Candice en Marijn uit het vorige seizoen een punt hadden gezet achter hun relatie. En dat vond ook Joren heel erg. “Ik heb Candice toen een berichtje gestuurd. Maar ik vind het vooral mooi dat ze het echt een kans hebben gegeven. Dat is tenslotte de bedoeling van het experiment.”

Download onze app voor Android of iOS