.
News Image

Zijn An Lemmens en Niels Destadsbader een koppel?

Enkele fans denken van wel.


Eerder deze week raakte bekend dat An Lemmens weer verliefd is. De presentatrice is weer gelukkig samen met een man maar wie de gelukkige is, dat wil An voor zich houden. An Lemmens heeft een hobbelig liefdesparcours. Na onder andere Arne Quinze en Sean Dhondt is er dus weer een man in haar leven en omdat An niet prijsgeeft wie dat is, gaan er allerlei geruchten de ronde.

An is altijd vrij op haar hoede geweest over haar privé-leven, daar weten we dus al bij al vrij weinig over. Een reportage bij haar thuis heb je dan ook nog niet zien verschijnen in de gespecialiseerde weekbladen. De kans dat zo'n reportage er ooit komt is bijzonder klein want An heeft het niet zo op de pers begrepen. Ik hou mijn buurt uit de buurt van camera's en ook in mijn relaties ben ik voorzichtig, reageert de presentatrice. Foto's van An met haar partner, het is iets zeldzaam. En ook nu zij weer verliefd is, blijft één en ander mysterieus. An is dolverliefd en dat mag iedereen weten en dat in grote tegenstelling met de naam van haar vriend.

Op de sociale media duikt de naam van boer Jan uit Boer Zkt Vrouw - De Wereld Rond op maar er is nog een naam die vaak genoemd werd en dat is die van Niels Destadsbader. De fans houden er rekening mee dat de band tussen An en Niels meer is dan louter professioneel. En dat is ook wel zo bevestigt An Lemmens. Maar dat zij en Niels een koppel zijn, dat ontkent zij met klem.Niels, stel uw fans eens gerust vriendeke”, schreef An Lemmens op Instagram Stories gevolgd door de hashtag #justfriends. Meer is er dus niet aan de hand.