.
Willy Sommers en Anne De Baetzelier
donderdag 4 augustus 2022

Zij komen volgende week naar Tien Om Te Zien

Het zijn de 3 laatste opnamedagen

Volgende week vinden de 3 laatste opnames plaats van 'Tien Om Te Zien' en wij kunnen jullie vertellen wie de aanwezige artiesten zullen zijn.

Op maandag 8 augustus mogen we de volgende artiesten op het podium verwachten: #LikeMe, Stan Van Samang, Tinne Oltmans, Christoff, Margriet Hermans, Pommelien Thijs, Pauline, De Romeo's, Camille, Good Shape, Lisa del Bo, Duncan Laurence en Pieter Cooreman

Maar ook op dinsdag 9 augustus staan er enkele kleppers klaar: MSKNS, K3, Camille, Margriet Hermans, Toast, Meau, Stan Van Samang, Pauline, Get Ready!, Gene Thomas, Dana Winner, Gert Verhulst samen met James Cooke, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel.

Op woensdag 10 augustus ten slotte is Tien Om Te Zien klaar voor hoog bezoek uit Engeland want dan komen niemand minder dan Blue en Sam Ryder langs. Zij zijn in goed gezelschap van Clouseau, Metejoor, Niels Destadsbader, Pommelien Thijs, Camille, Berre, Pauline, Margriet Hermans, Wim Soutaer en Sha-Na.

Gastheren van dienst zijn ook dit keer WIlly Sommers, Anne De Baetzelier, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Wie graag een opname wil bijwonen kan die dag naar Westende, het podium staat ter hoogte van de Ooievaarslaan. De opnames starten rond 20u30 en 21.00uur en het einde van de opnames is voorzien om 23uur.

Wie liever vanuit zijn zetel naar het programma kijkt kan elke zondagavond terecht bij VTM.

Download onze app voor iOS of Android