.
Belle Perez
maandag 25 juli 2022

Zij komen straks naar Tien Om Te Zien

Wie komt er vandaag naar Westende?

Het muziekfeest van het jaar barst straks weer los in Westende. Het podium van ‘Tien Om Te Zien’ staat klaar, de vier presentatoren hebben zondag hun repetities gedaan, nu is het aan de artiesten.

Maar hoe verloopt de dag van ‘Tien Om Te Zien’? Wel, de artiesten beginnen iets na 13 uur aan de repetities. Tot pakweg 17.30 uur komt elke artiest zijn of haar nummer een aantal keer repeteren voor de camerarepetitie. Normaal gezien zal Jérémie Makiese deze namiddag als eerste repeteren, gevolgd door Belle Perez, Bart Kaëll, Camille, Regi & Emma Heesters, Vanda Vanda, Niels Destadsbader, Berre, Sam Gooris, Pommelien Thijs, 2 Fabiola en Metejoor & Snelle.

De eigenlijke opname zou rond 20.30 uur moeten starten en belooft één groot feest te worden. Laura Tesoro, Anne De Baetzelier, Aaron Blommaert en Willy Sommers hebben er zin in en hopen alweer enkele duizenden mensen te mogen verwelkomen in Westende.

Het podium staat opgesteld op de Zeedijk ter hoogte van de kruising van de Zwaluwenlaan en Ooievaarslaan. Iedereen is welkom!!!

Download onze app voor Android of iOS

Meest recente foto’s van Belle Perez, Bart Kaëll, Camille, Regi, Niels Destadsbader, Berre, Sam Gooris, Pommelien Thijs, 2 Fabiola en Metejoor: