.
Wout Bru
zaterdag 11 juni 2022

Zien we Wout Bru binnenkort terug op het televisiescherm?

Er zijn plannen

Er was een periode dat Wout Bru niet meer weg was te slaan van onze televisieschermen. Zo was hij te zien in ‘Mijn Restaurant’ en ‘Masterchef’. De laatste jaren is dat veel verminderd. Al komt daar misschien binnenkort verandering in.

“Televisie is geen afgesloten hoofdstuk, maar ik had er heel weinig tijd voor. Er zijn een aantal programma’s voorgesteld die in Durbuy zouden gedraaid kunnen worden, maar dat is afwachten. Ik sta er wel voor open als het een tof programma is”, reageert Wout in Story.

Ondertussen is Wout druk aan het werk in zijn restaurant in Durbuy. Zo pendelt hij heel vaak tussen Antwerpen en Durbuy, iets waar zijn vriendin Natassia het toch wel moeilijk mee heeft?

“Ik ben druk bezig en ik kom onder de mensen, maar soms zou ik liever meer thuis zijn, tijd met Aimée doorbrengen en ’s ochtends wakker worden naast mijn vrouw. Maar als je iets wil bereiken in het leven moet je er ook iets voor opofferen. Als aandeelhouder zal ik Durbuy ook niet snel verlaten.”

Maar Natassia, de vrouw van Wout, voelt zich vaak eenzaam, ook nog na 5 jaar. “Ik word het maar niet gewoon, integendeel, het wordt steeds moeilijker. Wout verblijft van woensdag tot zondag in Durbuy. Ons weekend valt op maandag en dinsdag, maar dan valt er minder te beleven. En in de weekends hebben mijn vriendinnen al plannen met hun partner. Ik mis familietijd, maar ik weet waarom Wout dit doet en ik steun hem daar ten volle in.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru