.
Andy Peelman
zaterdag 16 juli 2022

Zien we Andy Peelman in de vierde film van De Buurtpolitie?

Andy reageert op de geruchten.

Vorige week kon je in primeur op de Showbizz-Site lezen dat er een vierde film van ‘De Buurtpolitie’ komt, nieuws waar de jonge fans van de scripted realityreeks héél blij mee zijn. Op fansites van de reeks groeide de hoop dat ook Koen Baetens in de film te zien zou zijn, maar die is in de meest recente reeks doodgeschoten.

Nu is het natuurlijk zo dat de film volledig los staat van de tv-reeks en dus zou het kunnen dat we Andy Peelman dit najaar toch op het witte doek te zien zullen krijgen. “Hallo Peter, zeg het eens”, zijn de eerste woorden van Andy Peelman wanneer wij hem bellen om te checken of hij in de vierde film van ‘De Buurtpolitie’ te zien zal zijn. De acteur hoort het in Keulen donderen en is duidelijk nog niet op de hoogte van het feit dat er een nieuwe film komt.

“Neen, ik speel niet mee. Koen is dood en het zou dan ook gek zijn mocht die plots in de film te zien zijn”, reageert Andy Peelman. Een logische reactie, Andy vroeg destijds zelf om uit de tv-reeks geschreven te worden omdat één en ander niet combineerbaar was met zijn andere tv-werk. En dan straks toch in de film meespelen, dat zou verwarrend zijn. Neen, Andy heeft andere dingen te doen. Ondanks het wegvallen van zijn tv-werk bij ‘De Buurtpolitie’ verveelt hij zich geen moment. Er is dat andere tv-werk, hij is een zaak aan het opstarten en geniet tussendoor van wat vakantie én van zijn gezin. Kan je hem ongelijk geven? Neen dus!

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Andy Peelman