.
Johan Veugelers
dinsdag 2 maart 2021

Zanger/accordeonist Johan Veugelers tekent platendeal in Duitsland!

En hij heeft een nieuwe single!

In de hoogdagen van The Sunsets mocht zanger/accordeonist Johan Veugelers al proeven van succes in Duitsland, maar nu gaat hij ook solo voluit voor een carrière bij onze Oosterburen. Johan tekende eind 2020 een platendeal met Xtreme Sound, het meest invloedrijke Duitse ambiance label.

Een eerste stap in de samenwerking met Michael Rötgers en Hartmut Wessling, de oprichters van Xtreme Sound, is een Nederlandse bewerking van de megahit ‘Helikopter 117’ van Tobee. Dit ambiance nummer bij uitstek was in Duitsland goed voor 37 miljoen streams en 31 miljoen YouTube views.

‘Een hele eer dat Michael en Hartmut aan mij vroegen om hun in Duitsland met goud bekroonde single ‘Helikopter 117’ in het Nederlands op te nemen”, zegt Johan. ‘Bovendien schreef Bram Koning, één van Nederlands bekendste tekstschrijvers, de vertaling. Dus ik heb meteen met een droomteam kunnen werken.

‘Doe De Helikopter’ wordt op vrijdag 5 maart digitaal gereleased. De bijhorende clip is dan ook beschikbaar via YouTube. Inmiddels worden er plannen gesmeed voor een Duitstalige release dit jaar.

Bio van Johan Veugelers

Meer Over:

Johan Veugelers