.
News Image

Zanger Dennis komt met nieuwe single

Hij werd ontdekt door niemand minder dan Tina Rosita.

Zanger Dennis werd geboren op 14 november 1988 als Dennis Vanardennen en kreeg de 'Vlaamse muziek' vanaf jonge leeftijd al ingelepeld via zijn ouders en oma: zij waren allen fan van Vlaamse schlagers van o.m. Salim Seghers, Will Tura, Joe Harris en Willy Sommers.

Hij volgde onderwijs aan het Heilig Hart-Instituut te Hasselt. In zijn vrije tijd zong hij al van jongsaf op kinderfeestjes. Dennis was dan ook een graag geziene gast voor zijn leeftijdsgenootjes. Hobby's en interesses zijn dieren, carnaval, feestdecoraties maken.

Werd in september 2010 in My Name is aan het grote publiek voorgesteld. Hij bracht 'Als ik in je blauwe ogen kijk' van Christoff. In diezelfde periode nam hij deel aan de Schlagerparade in Nieuwerkerken. Ruim 350 mensen onthaalden Dennis op groot applaus. Toen merkte Tina Rosita hem op…

Sinds dat moment ging het voor Dennis in sneltempo. De manager van Tina Rosita schreef enkele liedjes voor Dennis op maat. Op 2 april 2011 verscheen zijn debuutsingle Wat een geluk.

Nu in 2016 gaat hij met de nieuwe Nederlandstalige single weer een Schlager Tour op. Ik beleef het allemaal opnieuw. Dennis werkt nu vooral met top mensen uit het vak : Jean-Pierre Kerkhofs (Artsound studio), Sammy Van Den Bergh (promotie: TopStars Entertainment Group) samen. Hopelijk krijgt deze single de nodige airplay van de radiostations en de steun van de talrijke muziekliefhebbers.