.
News Image

Zanger Danny Diëgo brengt eigen Hollandse drop op de markt

Leuke woordspeling op de titel van zijn nieuwe single.


Om zijn nieuwe single ‘Boenkdrop’ te ondersteunen, zocht de Nederlandse zanger Danny Diëgo naar een leuke gimmick. Het idee om een eigen Hollandse drop in Vlaanderen te lanceren begon als een grap, maar is inmiddels realiteit. Danny’s eigen ‘Boenkdrop’ is vanaf deze week te koop.



‘Eigenlijk was ik maanden geleden al aan het dubben over een leuk idee om een nieuwe single in de markt te zetten”, zegt Danny. “En wat is er nu Hollandser dan drop? Dat zette me aan het denken bij het schrijven van de nieuwe zomersingle”.



Danny Diëgo kreeg 3 jaar geleden in Vlaanderen bekendheid door zijn aanstekelijke feel good songs en zijn fantastische uitstraling.

Als één van de meest gefotografeerde mannen van Nederland, Danny is een veel gevraagd model en een tv-persoonlijkheid bij onze Noorderburen, wist hij snel de aandacht van de Vlaamse media te pakken en singles als 'Oyalela en Lang leve de liefde' werden publiekslievelingen.



Danny Diëgo stapt de zomer in met het nieuwe Boenkdrop, een aanstekelijke song waarmee Danny elk thuis feestje of BBQ een stuk gezelliger maakt.


Bio van Danny Diego

Meer Over:

Danny Diego