.
Erik Van Looy
donderdag 29 februari 2024

Zal Erik Van Looy ooit nog de ware liefde vinden?

Hij is al wat ouder

Daten na je 60ste, vraagt het aan mensen van die leeftijd en velen zullen bevestigen dat het niet makkelijk is. Ook Erik Van Looy kan erover meespreken. Hij is na een relatie van enkele maanden terug op vrijersvoeten.

Erik heeft al enkele relaties achter de rug en heeft dus al wat meer ervaring in de liefde. En net dat zou er misschien voor kunnen zorgen dat je minder energie in een relatie gaat steken wanneer je voelt dat het niet de juiste richting uitgaat.

“Het gaat er vooral om dat 60-plussers doorgaans meer mensenkennis hebben en van zichzelf ook beter weten wat ze willen en nodig hebben. Waardoor ze heel snel iets herkennen dat hen niet zint. Ze willen niet aanmodderen. Da's niet per se negatief, veel zestigers bevinden zich gewoon op een fijne plek in hun leven en willen dat niet op het spel zetten. Als ze dan bedenkingen hebben bij een relatie, pikken ze dat niet”, zegt relatie therapeut Vanessa Muyldermans in Dag Allemaal.

Zij vindt in elk geval dat Van Looy niet mag opgeven en dat de kans op de liefde nog niet voorbij is voor de presentator.

“Die leeftijdsvakjes zijn al langer aan het vervagen. Het is niet zo dat hij zich moet beperken tot vrouwen van een bepaalde leeftijdscategorie bijvoorbeeld. Je moet iemand vinden die in eenzelfde fase zit in het leven, dat wel, maar met leeftijd heeft dat weinig te maken. Zeker een man als Erik, met een actieve levensstijl en een boeiende carrière waarin hij allerhande contacten legt, hoeft absoluut niet te wanhopen. Hij heeft een boeiend verhaal, straalt fun uit, dan word je vanzelf makkelijker 'gevonden.”

Bio van Erik Van Looy

Meer Over:

Erik Van Looy