.
Yves Segers
woensdag 14 juni 2023

Yves Segers: “Je moet niet op de radio komen om een hit te hebben”

Iedereen kan zijn nummers meezingen

Sommige artiesten hebben er al voor gekozen om geen 3 optredens op één dag meer te doen. Maar Yves Segers niet. Hij holt soms nog steeds van het ene optreden na het andere. Al is het soms een prestatie als hij op tijd op een volgende optreden aankomt.

“Er is vaker wel dan geen file. En ook na een optreden moet je natuurlijk tijd uitrekken voor de fans die een selfie willen. Hoewel veel collega’s een privéchauffeur hebben, geeft het mij stress om passagier te zijn en geef ik er de voorkeur aan zelf achter het stuur te zitten”, lacht Yves in Primo.

Yves is nog altijd één van de meest geboekte artiesten in Vlaanderen en dat ondanks dat zijn muziek niet echt wordt opgepakt door de verschillende radiostations. Maar daar ligt hij al lang niet meer wakker van.

“Het is al gebleken dat je niet op de radio moet komen om een hit te hebben in de feesttenten. Met wat ik doe, speel ik naar mijn gevoel ook in de Premier League. Er is niet één feesttent waar ik nooit gestaan heb. En overal waar ik kom is er sfeer en ambiance. Publiek dat uit volle borst meezingt is mij evenveel waard als een nummer 1-hit.”

Bio van Yves Segers

Meer Over:

Yves Segers