.
Yves Segers
woensdag 15 juni 2022

Yves Segers: “Ik lig er niet wakker van”

Hij heeft zich erbij neergelegd

Wanneer we naar ‘De Tien Om Te Zien’ kijken, dan zien we dat vele artiesten al heel wat veranderd zijn. Zo ook Yves Segers. Hij had vroeger een weelderige haardoos en moet het nu met heel wat minder stellen.

“Ik laat de natuur zijn gangetje gaan. Ik ligt er niet wakker van. Er zijn ergere dingen in’t leven dan kaal worden. Ik zou nooit voor een haartransplantatie kiezen. In het begin vond ik het niet zo fijn, maar kijk het is nu zo”, lacht hij in Tv Familie.

Één van de klassiekers waarmee Yves toch een hit scoorde was ‘Een beetje gay, dat is okay’. Een nummer dat nog steeds heel luid wordt meegezongen op optredens, en vooral een nummer waar Yves zich enorm in herkent.

“Ik wist al op heel jonge leeftijd dat ik op jongens viel. Ik heb nooit iets met een meisje gehad, maar het heeft toch lang geduurd voor ik uit de kast kwam. Maar dat had alles te maken met mijn eerste relatie. Ik was namelijk vijf jaar samen met iemand die bij 'Tien Om Te Zien' heel erg populair was.”

En dat is een uitspraak die heel wat mensen ontzettend benieuwd heeft gemaakt. Maar veel wil Yves er niet over kwijt. “Hij was geen BV, hij werkte er achter de schermen. En zijn vader was niet op de hoogte van zijn geaardheid. Die jongen wou er ook niet mee te koop lopen. En als zanger van Toast moest ik ook in de kast blijven. Dat hoorde zo als zanger van een groep voor bakvissen;”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Yves Segers

Meer Over:

Yves Segers