.
Yves Segers
zondag 1 oktober 2023

Yves Segers: “Ik begrijp dat ze me daar niet voor vragen”

Hij is een veelgeboekte artiest

Met 250 optredens per jaar is de agenda van Yves Segers goed gevuld. Maar toch zorgt dat er niet voor dat hij al door VTM is gevraagd om deel te nemen aan ‘Liefde Voor Muziek’. Maar daar ligt hij op dit moment niet wakker van.

“Toch hoop ik dat ik vroeg of laat toch een uitnodiging krijg. Maar ik ben het beste bewijs dat je geen televisie nodig hebt om veel te kunnen optreden. Toch lijkt dit VTM-programma me ideaal om eens een kant van mezelf te laten zien en horen die de meeste mensen niet kennen”, zegt Yves in Tv Familie.

De mensen associëren Yves vaak met leuke en plezante liedjes en liedjes met niet zo heel veel inhoud. Maar voor hij solo ging heeft de zanger ook heel andere muziek uitgebracht. En die nummers zou Yves dan ook zeker aan bod willen zien komen tijdens het programma.

“Met liedjes als ‘Waar is mijn vleeskroket’ en ‘Een beetje Gay’ moet ik niet meteen verwachten dat ik word uitgenodigd voor pakweg ‘De Zevende Dag’. Ik maak geen songs om de decisionmaker van radio en televisie te imponeren. Het is nu ergens jammer dat VTM voor dit nieuwe seizoen teruggrijpt naar artiesten die al hebben meegedaan. Maar we kunnen daar niks aan veranderen, dus ons opwinden heeft weinig zin.”

Bio van Yves Segers

Meer Over:

Yves Segers