.
Yves Segers
donderdag 19 november 2020

Yves Segers geeft betalend online optreden

En zo zou het moeten.


Honderden artiesten zitten al bijna 8 maanden thuis met hun vingers te draaien. Inkomsten uit optredens zijn er amper, verkoop van muziek stelt ook amper nog iets voor en dus moet je als artiest op zoek naar een alternatief. Yves Segers heeft de moed bij elkaar geschraapt en organiseert op zaterdagavond 28 november om 20 uur een online optreden dat je mits betaling van 5 euro kan bekijken.

Heel wat artiesten hebben in het voorjaar al wel eens online optredens via Facebook gedaan, maar daar verdient alleen Facebook wat aan via de advertenties. De artiest krijgt geen cent. Yves Segers zal niet rijk worden van het optreden van zaterdag 28 november, maar de zanger geeft wel een duidelijk signaal. Wij staan achter dit initiatief en zien in deze coronatijden en ook daarna voor de artiesten nog heel wat mogelijkheden om inkomsten te genereren.

Wij hopen dat de fans van Vlaamse muziek die 5 euro er met plezier voor over hebben en dat Yves Segers ook heel wat andere artiesten zal inspireren om hetzelfde te doen. Want optreden in een zaal, dat zit er de eerstkomende maanden nog niet in.

Koop je ticket via https://www.msoundpro.be/live-stream/yves-segers .