.
Yves Segers
vrijdag 29 juli 2022

Yves Segers: “Daarvoor moet alles wijken”

Hij zal er zijn slaap niet voor laten

Nostalgie ten top deze zomer in Westende, want 'Tien Om Te Zien' heeft er zijn tenten opgeslaan. De komende weken ontvangen ze er de grootste en populairste artiesten uit Vlaanderen en zelfs enkele internationale toppers.

Slechts 8 uitzendingen, en dat is jammer genoeg niet voldoende om iedere artiest in Vlaanderen aan bod te laten komen. Er moeten keuzes worden gemaakt en dat valt niet bij iedereen in goede aarde. Dat sommige ook echt lang moeten wachten op een uitnodiging, wordt ook niet positief onthaald.

Sommige artiesten mogen nog zo’n drukke agenda hebben, voor een tv-opname lijkt iedereen altijd tijd te maken, of het nu moeilijk is of niet.

“Dat staat dan ook duidelijk in de contracten die we afsluiten met organisatoren. Tv-opnamen krijgen voorrang. Als we daar een vraag voor krijgen, kunnen we een optreden dat voorzien was op hetzelfde moment, verleggen. Het toont hoe belangrijk een tv-optreden is”, legt Yves Segers uit in Dag Allemaal.

Yves kan niet ontkennen dat hij er graag bij zou zijn tijdens één van de opnames. Maar hij beseft ook dat er een groot aanbod is, en een erg kleine kans. “Ik merk aan de line-up dat de samenstellers stevig inspelen op de hits van nu. Na dertig jaar carrière hoop ik om er toch bij te zijn, maar ik zal mijn slaap er niet voor laten.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Yves Segers

Meer Over:

Yves Segers