.
Yves Maes
woensdag 8 november 2023

Yves Maes: “Mensen zien alleen het succes”

Maar het is vooral hard werken

In ‘The Sky Is The Limit’ zien we alleen maar deelnemers die een groot fortuin hebben. Niet alleen op hun bankrekening, maar ook hun huis, hun wagen, enzovoort. Twee daarvan zijn Willy Naessens en Yves Maes. De twee hebben dan ook een grote bewondering voor elkaar.

De omzet van zwembadbouwer Willy Naessens bedroeg vorig jaar zo’n 1 miljard euro. Hij staat op de 84ste plaats in de lijst van de rijkste Belgen.

Yves Maes weet hoe hard Willy voor die rijkdom heeft moeten werken en dat maakt zijn bewondering alleen maar groter.

“Mensen zien alleen het succes, ze beseffen vaak niet welke miserie eraan is voorafgegaan', zegt Yves Maes. 'Willy is niet gespaard gebleven door het leven, maar hij heeft zich telkens door het moeras gesleurd. Ik bewonder hem daarvoor”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maar omgekeerd geldt net hetzelfde. Ook Willy is een grote bewonderaar van Yves. “Yves is een werker en een goeie zakenman. Een lawaaimaker, ook. Maar dat past perfect in zijn sector. Er lopen er niet veel rond die het hem zullen nadoen. Ik durf zelf ronduit te zeggen dat hij al verder staat dan ik op zijn leeftijd, dat vind ik heel straf.”

Bio van Yves Maes

Bio van Willy Naessens

Meer Over:

Willy Naessens