.
Yves Maes
donderdag 1 december 2022

Yves Maes: “Dan pas ben ik zeker dat ik mijn geld ga krijgen”

Hij heeft zijn lesje geleerd

Om in ‘The Sky Is The Limit’ te zien te zijn moet je het als ondernemer al goed doen. En dat is zo het geval bij Yves Maes. Hij heeft dan wel nog een berg schulden bij de bank, de omzet die hij dagelijks draait is er eentje om trots op te zijn.

Hij heeft 400 mensen onder zijn hoede en heeft een enorme verantwoordelijkheid. Maar hij is een goede baas, vindt hij zelf.

“Ik ben geen strenge baas. Ik geef bijna nooit iemand op zijn donder. Wat bereik je daarmee? Wie iets verkeerd heeft gedaan, beseft dat zelf maar al te goed. Ik kan heel veel verdragen, maar als het bij mij knapt, is het wel voorgoed gedaan. Vertrouwen is alles in zakendoen”, zegt hij in Dag Allemaal.

Wie met Yves in zee gaat om zaken te doen, weet meteen waar hij of zij aan toe is. Yves is altijd eerlijk, ook vroeger toen hij de rekeningen niet meteen kon betalen. Maar ook over geld zelf ontvangen heeft Maes zijn lesje al geleerd.

“Als er iemand met een vuile overall binnenkomt om een deal te sluiten, ben ik vrijwel zeker dat ik mijn geld ga krijgen. Maar met die gladde mannen in maatpakken heb ik al andere stoten meegemaakt.”

Bio van Yves Maes