.
Yves Maes
zondag 4 december 2022

Yves Maes: “Daarmee maak je mij de gelukkigste mens ter wereld”

Hoe eenvoudiger hoe beter

Als ondernemer wordt heel vaak van je verwacht dat je netjes opgekleed door het leven gaat en nog liefst strak in het pak je prijzen en awards gaat ophalen. Maar dat geldt niet voor Yves Maes. Hij schittert momenteel in een nieuw seizoen van ‘The Sky Is The Limit’.

Toen Yves ondernemer van het jaar werd, ging hij zijn prijs in een eenvoudig hemdje ophalen. “Aan kleren geef ik geen geld uit. Maar voor Mercedessen en Porches heb ik wel een zwak. Niet om de grote jan uit te hangen, ik hou van die wagens en hun magnifieke motoren”, legt hij uit in Dag Allemaal.

Yves heeft al in heel wat wagens geïnvesteerd. Want zo ziet hij het wel degelijk: als een investering. “Zo’n wagens waar maar 20 exemplaren van gemaakt zijn, daar kan ik immers later honderdduizenden euro’s winst op maken.”

Maar uitpakken met zijn rijkdom, daar zal je Yves nooit op betrappen. Integendeel, hij ergert zichzelf mateloos aan de mensen die dat wel doen.

“Ik mag nog miljardair zijn, uitpakken zal ik nooit doen. Ik blijf gewoon mezelf, lekkers boers met het hart op de tong. Geef mij een pak friet met een curryworst en ik ben de gelukkigste mens ter wereld. Met zo’n zevengangen menu bij een sterrenchef doe je mij geen plezier.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Yves Maes