.
Yemi Oduwale
donderdag 13 januari 2022

Yemi Oduwale: “Ik heb een torenhoge stapel aan rekeningen”

Hij is een grote perfectionist

We hebben er lang genoeg op moeten wachten maar maandag is het vierde seizoen van ‘Dertigers’ van start gegaan. Daarin speelt ook 'Dancing With The Stars'-deelnemer Yemi Oduwale mee. Hij heeft het bijzonder druk momenteel door de vele repetities voor het dansprogramma, opnames voor 'Thuis' en het repeteren voor een theatervoorstelling waarmee hij in februari in première gaat. Het is druk, maar Yemi ziet het volledig zitten.

“In mijn werk geef ik me altijd helemaal. Dat vind ik maar logisch: er zijn anderen bij betrokken, en dan hoor je de kantjes er niet van af te lopen. En los daarvan zit er ook een stevige dosis perfectionisme in me. Maar dat valt weg zodra het alleen maar over mezelf gaat”, vertelt hij aan Humo.

Yemi smijt altijd volledig voor zijn werk en alles moet goed zijn. Hij is een perfectionist, behalve als het op zijn boekhouding aan komt. “Er ligt nu al drie maanden een toren van ongeopende rekeningen op mijn bureau. Er zitten er al enkele van een deurwaarderskantoor bij. Ik weet dat ik het moet doen, ik weet ook dat het allemaal niet zoveel tijd kost, maar toch haat ik het om eraan te beginnen.”

Download onze app voor iOS of Android