.
Yemi Oduwale
woensdag 26 januari 2022

Yemi Oduwale geeft toe: “Ik zei op alles ‘ja’”

En dat had serieuze gevolgen

Hij danst de sterren van de hemel tijdens 'Dancing With The Stars' en hij is een graag geziene acteur bij 'Thuis' en ’Dertigers’. Yemi houdt van contact met zijn vrienden, al is dat enkele jaren geleden eventjes anders geweest.

“Toen ik pas alleen ging wonen merkte ik dat ik een huismus aan het worden was. Iemand die niet meer uit de zetel te porren was. Terwijl ik daarvoor altijd heel nieuwsgierig en beweeglijk was geweest. Dat wilde ik corrigeren en dus verplichtte ik mezelf op een bepaald moment om op elke vraag ‘ja’ te antwoorden”, legt Yemi uit in Humo.

Het ging toen hard voor Yemi, want niet alleen in zijn vrije tijd was hij nu druk bezig, ook op professioneel vlak zat hij niet stil. “Ik speelde in die tijd twee voorstellingen per dag en doordat ik elke uitnodiging van vrienden positief beantwoordde, belande ik daarna vaak op feestjes of in de kroeg. Dat was leuk, en ik was jong en vitaal. Maar na een hele poos werd mijn lichaam toch moe. Ik kreeg een zware amandelontsteking. Sindsdien heb ik jaarlijks zo’n ontsteking. Door toen op alles ‘ja’ te zeggen, ben ik meer naar mijn lichaam beginnen luisteren. Ik hou er dus zeker iets positiefs aan over.”

Bio van Yemi Oduwale

Meer Over:

Yemi Oduwale