.
News Image

Yannick Bovy stelt kerstsingle aan miljoenenpubliek voor

Yannick Bovy nam kerstsingle op voor Joe.


Yannick Bovy was deze week te gast in “Heiligaband mit Carmen Nebel”, één van de populairste Duitse prime time shows van ster-presentatrice Carmen Nebel met ruim 6 miljoen kijkers. Voor onze crooner is dit meteen de kick off voor een gigantische Duitse media campagne in aanloop van de release van zijn album “Love Swings” bij onze Oosterburen begin 2018.



Kerstmis neemt sowieso een bijzondere plaats in het hart van Yannick. ‘Kerstmis en croonermuziek gaan hand in hand’, zegt hij. “Bing Crosby, Frank Sinatra, Michael Bublé… Ze zijn allemaal kerst-muziekiconen geworden.”



Een kerstsingle van Yannick Bovy mocht dan ook niet ontbreken en samen met zijn vader, Robert Van den Berghe, schreef hij het feel good “If only for Christmas time”, een oorwurm voor Kerstmis die door Steve Willaert werd geproduceerd. “Het feit dat ik samen met mijn vader een lied heb mogen maken en dat dit internationaal meteen zijn weg vindt, is al een mooi eindejaarsgeschenk op zich”, zegt Yannick nog. “If only for Christmas time” is vanaf 1 december digital beschikbaar en is exclusief ook te vinden op de sfeervolle kerstcompilatie “Joe – Christmas all the way” die ook vanaf vandaag beschikbaar is.


Bio van Yannick Bovy

Meer Over:

Yannick Bovy