.
Yanni Bourguignon in aflevering 7208 van Familie
dinsdag 14 november 2023

Yanni Bourguignon: “Dat is toch algemeen bekend”

Het wordt een pittige periode

Toen Yanni Bourguignon en zijn vriendin Kelly ontdekten dat ze opnieuw zwanger waren, was het toch even slikken. Er zal een klein leeftijdsverschil zijn tussen grote zus Lyo en de baby. En het is algemeen geweten dat dat behoorlijk pittig kan zijn.

“Het is algemeen bekend dat twee kinderen onder de twee jaar hebben zowel fysiek als emotioneel behoorlijk uitputtend kan zijn. Als er meer leeftijdsverschil is, kan je het oudste kind vragen om een handje toe te steken, al is het maar om een tetradoek of het papflesje aan te geven. Kelly en ik gaan ervan uit dat het serieus heftig zal zijn. Ook omdat ons dochtertje Lyo een heel actief kind is. Ze verveelt zich rap en heeft veel aandacht nodig”, vertelt Yanni aan Tv Familie.

Of het een jongen of meisje wordt, dat blijft voor iedereen nog een verrassing. Maar zelf weten Yanni en Kelly het al.

“Maar dat blijft voorlopig nog privé. We willen namelijk eerst onze familie en vrienden inlichten. Het tot aan de bevalling geheimhouden, dat lukt ons toch niet. Tijdens de vorige zwangerschap hebben Kelly en ik ons regelmatig versproken. Maar goed, laat ons zeggen dat ik nu al zeer tevreden ben met onze tweede baby.”