.
News Image

Yanina Wickmayer start tweede leven

Yanina Wickmayer start tweede carrière met KAAI16.


Tennisster Yanina Wickmayer start met het vernieuwde KAAI16 haar carrière als zakenvrouw van een magistrale locatie voor events en flex offices.



Keihard tegen ballen meppen is nog steeds de eerste liefde van Yanina Wickmayer. Eentje waarin haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen naar de oppervlakte worden gestuwd. Met KAAI16 wil ze nu een tweede droom in vervulling laten gaan. Door terug te buigen op diezelfde eigenschappen die van haar een internationale topper maken, zij het deze keer als zakenvrouw.



Eind 2013 kocht Yanina een groot deel van het KAAI16-gebouw in Hasselt als investering op de toekomst. Ze was er op slag verliefd op en startte met een grondige renovatie van de voormalige meelfabriek. De oorspronkelijke architectuur werd grotendeels in zijn oude glorie hersteld. Openheid en een ruimtelijk gevoel zijn voortaan de norm voor het nieuwe KAAI16.



Twaalf maanden later is het hele team van KAAI16 trots op deze magistrale locatie. Bedrijven en organisaties kunnen de locatie benutten voor buitengewone events, seminaries, workshops, productlanceringen en vergaderingen. Originele flexibiliteit staat centraal. Voor elk event van 8 tot 1800 personen is er immers ruimte voor inspiratie.



Naast een premium eventlocatie biedt KAAI16 op de eerste verdieping ook flexibele kantoorruimtes aan. In de serene architecturale en warme sfeer is er plaats voor 22 open werkplekken en zijn er 4 vaste kantoren van 18 tot 25m2, sommigen zelfs met uitzicht op het water.



Op 4 december 2014 werden de deuren van het vernieuwde KAAI16 officieel feestelijk geopend. Een unieke kans voor de bedrijfswereld om deze eventlocatie in al zijn pracht te ontdekken. Die avond deed Yanina Wickmayer ook haar steun aan het project ‘Dare to Dream’ uit de doeken. Dare to Dream is een onafhankelijke non-profit organisatie die over de hele wereld kansarme meisjes en jonge vrouwen inspirerende rolmodellen wil aanreiken. Yanina staat symbool voor hun motto: ‘if you can dream it, you can do it’.


Bio van Yanina Wickmayer

Meer Over:

Yanina Wickmayer