.
Xavier Taveirne
maandag 25 juli 2022

Xavier Taveirne: “VIP-feestjes zijn voor mij de hel op aarde”

Hij wil eens ongestoord uit de bol gaan

Xavier Taveirne vertelt aan Humo waarom hij zich op VIP-feestjes altijd zoals de nieuwkomer op de middelbare school voelt waar niemand mee wil praten. “Diegene die op zo’n feestje een harde tijd meemaakt en zijn verhaal eens kwijt wil, is altijd de eerste die dan met mij komt praten. Blijkbaar trek ik dat aan”, vertelt hij.

Xavier zou graag eens zeggen tegen die persoon dat hij het allemaal heel erg vindt, maar dat hij zich nu liever zou amuseren. “Dat kan ik dus niet”, bekent de journalist.

“Enfin, ik ben wel stappen aan het zetten. Onlangs heb ik op een feestje de hele avond gedanst. Dat was zalig”, gaat hij verder. Dat feestje was voor de 40ste verjaardag van zowel Xavier als Bas, zijn man.

“Wij drinken nooit veel alcohol op feestjes. Thuis zelfs nooit”, gaat hij verder. Dansen is dus niet enkel een optie voor mensen onder invloed van alcohol.

“Gaan eten doe ik daarentegen wel echt graag. Ik kom uit een horeca-familie en weet ook hoeveel het kost om een restaurant draaiende te houden. Veel betalen vind ik dus niet erg”, besluit hij in Humo.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Xavier Taveirne

Meer Over:

Xavier Taveirne