.
Xavier Taveirne
maandag 4 juli 2022

Xavier Taveirne: “Ik kan niet altijd mezelf zijn”

De tol van de roem...

Xavier Taveirne vertelde aan Humo hoe het is om een bekende Vlaming te zijn. Dat is niet altijd rozengeur en maneschijn. “Ik wil niet zeuren over de tol van de roem, omdat ik maar semi-bekend ben. Toch hindert het me dat ik niet altijd en overal mezelf kan zijn”, zegt hij.

“Mensen kennen me als de Xavier van op tv. Als ik dan in het echte leven anders ben, kan dat teleurstellend zijn voor mensen. En ik stel niet graag teleur”, vertelt Xavier.

Voor Xavier is op een zonnig terrasje zitten met vrienden de hemel op aarde: “Bij die mensen hoef ik dan niet in het gevlij te komen.” Bij mensen die hij kent kan de journalist veel meer zichzelf zijn.

“Op restaurant durf ik ook nooit te klagen over het eten, want dan lijk ik op de BV die zich aanstelt”, klinkt het bij de VRT-reporter.

“De grootste reden dat ik naar een grootstad als Londen ga is de anonimiteit, dan kan ik in alle vrijheid mezelf zijn en dan durf ik ook veel meer”, vertelt Xavier. In Londen durft hij wel iets van het eten te zeggen: “Daar zeg ik wat ik wil”, besluit Xavier in Humo.

Bio van Xavier Taveirne

Meer Over:

Xavier Taveirne