.
Xander De Rycke
donderdag 28 december 2023

Xander De Rycke: “Soms overvalt het je gewoon”

En dan post hij eens iets meligs

Eind september werd comedian Xander De Rycke voor de allereerste keer vader van een zoontje Ferris. Dankzij de komst van de kleine jongen kende Xander een mentale rust die hij nooit eerder had gekend.

“Ik post zelden zweverige shit, maar soms overvalt het geluk je gewoon. Zeker als ik vergelijk met een jaar geleden: ik had net mijn moeder begraven, ik voelde me hondsmiserabel, ik haatte álles. Vandaag voel ik een enorme rust: als ik naar Ferris kijk, als ik naar Michelle kijk, als ik rondkijk in dit huis. En ja, ook als ik zie hoe vlot die drie Lotto Arena's uitverkocht zijn geraakt. Voor het eerst in jaren ademt er niets of niemand in mijn nek”, zegt Xander in Humo.

De voorbije zeventien jaar waren erg pittig voor Xander. Hij was altijd maar bezig en holde door het leven. Het voelde alsof hij maar net het hoofd boven water kon houden.

“Dat was al lang niet meer het geval, maar ik heb het pas onlangs ingezien. Ik heb een dak boven mijn hoofd, mijn rekeningen zijn betaald en mijn grootste boeman - mijn moeder - is niet meer. Dat hoofdstuk is afgesloten.”

Bio van Xander De Rycke

Meer Over:

Xander De Rycke