.
Xander De Rycke
donderdag 21 december 2023

Xander De Rycke is opgelucht: “Eindelijk eens niet uit de stal van FC De Kampioenen”

Hij heeft zin in zijn shows in de Lotto Arena

Wie eens goed wil lachen met het afgelopen jaar op vlak van film, televisie en muziek, die moet zich eind december naar de Lotto Arena begeven voor de zaalshow van Xander De Rycke. In ‘Xander De Rycke houdt het voor bekeken’ neemt hij het voorbije jaar onder de loep en geeft hij er op een komische wijze zijn uitgesproken mening over.

Vooral over het afgelopen filmjaar is Xander erg enthousiast. Maar misschien niet alleen omdat er goede films in de bioscoop zijn verschenen.

“Het was een goed filmjaar, ook voor mij. Eindelijk kwam de grootste film van het jaar eens níét uit de 'Buurtpolitie-' of 'F.C. De Kampioenen'-stal”, klinkt het in Humo.

De comedian is laaiend enthousiast met films zoals ‘Onze natuur’ en ‘Zillion’. Maar ook ‘Hazard’ werd dankbaar materiaal voor zijn show. Vooral de scène van Tom Vermeir liet indruk na.

“Tom Vermeir die een auto ne*kt? Zeker wel. Je kunt als regisseur ook niet anders, hè. Vegas heeft evenveel mimiek als een standbeeld op Paaseiland: je móét hem omringen met interessante acteurs, wolven en gasten die voertuigen vogelen.”

Bio van Xander De Rycke

Meer Over:

Xander De Rycke