.
Xander De Rycke
woensdag 22 november 2023

Xander De Rycke: “Ik hoop dat ze snel een pauze nemen”

Hij is een mooi onderwerp voor de show

Fans van Xander De Rycke kunnen nu al niet wachten tot het december is. Op het einde van het jaar staat hij in de Lotto Arena met zijn show ‘Houdt Het Voor Bekeken’. BV’s zijn bij deze gewaarschuwd, want niemand blijft gespaard.

De grootste trigger voor deze show is toch wel Gert Verhulst. Iedereen weet wel een beetje over ‘de vete’ tussen Gert Verhulst, James Cooke en Xander. Ruzie hebben ze niet, maar ze zullen zichzelf ook niet meteen vrienden noemen.

“Is 'De tafel van Gert' dé reden waarom ik opnieuw met 'Houdt het voor bekeken' ben begonnen? Wel, het heeft alleszins geholpen. Ik ben gefascineerd door talkshows, maar 'De tafel van vier' was één van die zeldzame programma's waarvan ik onmiddellijk wist: dit wordt een shitshow. Zéker toen ik een zenderbaas hoorde verkondigen dat 'niemand méér een man van het volk is dan Gert Verhulst.' De kerel die 8 euro vraagt voor een K3-ballon: een man van het volk?!”, lacht Xander in Humo.

De Rycke heeft Gert Verhulst ook dit keer niet gespaard. Zo komt ook de stemronde over het lot van Olivier Vandecasteele aan bod.

“Maar er zijn zovéél van die momenten in 'De tafel van Gert': ik hoop dat ze snel een pauze nemen, want ik heb geen plaats meer in mijn show. Stop ermee, Gert! Bijna elke week doet zich wel een 'incident' voor, of spreekt hij zichzelf compleet tegen.”

Bio van Xander De Rycke

Meer Over:

Xander De Rycke