.
News Image

Xander De Rycke haalt uit naar Jelle Cleymans en Jonas Van Geel

Komiek teleurgesteld in vrouwonvriendelijke tekst.


Komiek Xander De Rycke maakt zich op Twitter druk om de songtekst van het nummer 'Tijgers' dat op het debuutalbum van Cleymans & Van Geel terug te vinden is.



De Rycke deelde op Twitter het nummer 'Tijgers' en luisterde blijkbaar goed naar de tekst. Het is intussen al weer een jaar geleden sinds de release van ‘Mee Naar Boven’ van Niels Destadsbader. Een fijne herinnering vrouwen niet zo te behandelen, schrijf de komiek op Twitter. Gelukkig is er dit jaar ‘Ik sta u te stalken’ van Cleymans en Van Geel.



Eén van de volgers van de komiek haalt een stukje van de songtekst van het nummer boven. Dus elke nacht sta ik hier nu. Te wachten in jouw straat. Tot je mij en mijn vermoeide tijgers binnen laat. Hoog tijd dat ik krijg wat jij me hebt beloofd zingen Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. Uitspraken die meteen als vrouwonvriendelijk worden beschouwd, de hashtag #MeToo is dan ook van de partij. Want wederzijdse toestemming op het moment zelf is niet belangrijk voor de Jelle Cleymans en Jonas van geel, klinkt het verder. What the actual f*ck? Is er niemand die bij de release zo eens dacht... hm, we doen dit beter niet?? Of is slechte reclame ook reclame?, gaat een andere vrouw verder.



Ik wist niet dat comedyzielen zo teergevoelig waren, reageert Jelle Cleymans met een lachend gezicht. Wat ik goed vind aan de tekst is dat je die zeer flexibel kan interpreteren. Net zoals “Every breath you take”. Niet dat ik mezelf met Sting wil vergelijken, knipoogt de zanger.



Er mogen dan wel mensen zijn die zich aan de tekst van Tijgers storen, het nummer is momenteel onder andere op MNM, Qmusic en Radio 2 te horen.

Bio van Xander De Rycke

Meer Over:

Xander De Rycke