.
Xandee
zondag 28 mei 2023

Xandee: “Ze zagen niet wat ik voelde” 

Ze werd niet geloofd 

Toen Xandee een tijdje geleden langs ging bij de dokter omwille van problemen aan het hart werd ze wandelen gestuurd. Er was niks te zien op de monitor, dus het leek voor de dokters niks dringend. Niemand leek Xandee te geloven wanneer ze vertelde over wat ze voelde.

“Ze zagen op hun machines niet wat ik voelde. Zo frustrerend! Bij m’n laatste fietsproef had ik het geluk dat ik net zo’n aanval kreeg. Tot dan bleven ze erbij dat het niet aan mijn hart kon liggen, maar dat het angstaanvallen waren of repercussies van m’n schouderoperatie”, zegt Xandee in Dag Allemaal.

Maar uiteindelijk kreeg Xandee toch gelijk en was de boosdoener wel degelijk haar hart. Er moesten twee stents geplaatst worden en nu voelt Xandee zich een heel pak beter.

“De aanvallen verdwenen en gelukkig blijft dat ook zo. Maar vooral… ik ben zo blij dat het met zekerheid niet tussen m’n oren zat. Daar was ik bang voor, ook al wist ik perfect wat ik voelde. Maar als je je niet begrepen voelt, denk je op de duur zelf dat je een aansteller bent.”

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee